marți, 12 mai 2009

Inca o leapsa

De la Basu de data asta. El imi da niste cuvinte, iar eu tre sa le dau definitii. Reguliele ( ca nu se poate altfel ) suna cam asa:
1. Fiecare persoană care primeşte leapşa trebuie să completeze definiţiile celor 5 cuvinte primite şi să dea mai departe alte 5.

2. Definiţiile nu trebuie să arate stil dicţionar, ci să fie cât mai originale.

REGUN = Bautura alcoolica intermediara. Singura bautura cu alcool ( din cate a vazut stomacul meu ) cu scafandrii din fabrica. Este indicat a se consuma DOAR in cazuri extreme ( lipsa oricarui alt alcool, inclusiv spirt sau Gasca ). Usor de recunoscut dupa culoarea respingatoare, sticla ieftina, eticheta kitsch, pretul extrem de mic, si adunatura de oameni de sub mormanul de butelcute goale.

Folk = Cel mai sincer gen muzical. Indulceste inimi, creeaza sfinti, aprinde flacari pasionale, induce ( uneori ) instincte patriotice, sustine ( uneori ) revolte intelectuale. De preferat se consuma impreuna cu cantitati variabile de alcool ( de exmplu REGUN ).

Iubire = 1.Cand ai pentru ce muri. 2. O povara psihica in plus. ( astfel acopar scurt, concis si la obiect toate tipurile de iubire ).

Tren = 1.Blestematie inventata de stat pentru a-ti da impresia ca poti ajunge repede oricunde iti doresti. 2. Loc prielnic socializarii cu oameni care pe strada iti cer bani. 3. Loc de cazare pe termen scurt.

Amintire = 1. Lucru pe care incep sa-l pierd ( prin extensie: memorie ). 2. Farama de poezie.

Vorba multa, saracia omului. Adica intarzii la curs. Leapsa merge mai departe in special la Ionte, pe care-l rog sa faca rabat de la politica de a refuza lepse, si la oricine o mai vrea. Cuvintele sunt: Scuza, Flamand, Tufis, Cotofana, Aripa. Hai, la munca.

3 comentarii:

  1. No, vezi ca se poate? Si repede si bine.Nu numa' de la iubire se moare, poti s-o faci si de la Regun:))

    RăspundețiȘtergere
  2. prima definitie a iubirii- that's the spirit :)

    RăspundețiȘtergere
  3. neah... a doua definitie e mai adevarata. sa ne innecam cu totii in regun :))

    RăspundețiȘtergere