marți, 27 ianuarie 2009

Lumea cauta de munca

Iata un mesaj de pe blogul domnului primar Radu Mazare :

"27/1/2009 14:0:30 David (guest)
Buna ziua, am vazut la stiri si in cateva ziare ca aveti in Primarie aproximativ 100 de locuri de munca disponibile. Unde ma pot interesa de aceste locuri de munca? Sunt interesata de un post in Primarie pentru ca in primul rand ofera siguranta. Tin sa precizez ca pentru moment lucrez ca secretara la o ferma de porci si ador sa lucrez la calculator. "

Cateva precizari:
1.Cand aplici pentru un loc de munca in administratia publica sau la orice alta companie decenta, depui un CV la oficiul de resurse umane aferent, nu postezi un mesaj pe blog.
2.Este adevarat ca un post ( orice post ) de functionar public este in mod clar mai sigur decat multe alte slujbe din sectorul privat, lucru de luat in seama in vremuri de criza.
3.De asemea, sunt EXTREM de convins ca o secretara la o ferma de porci este mai mult decat calificata sa lucreze in administratia locala ( de asemenea plina de porci ).
4.In ciuda experientei pe care o ai draga David, nu cred ca e frumos sa minti atunci cand te interesezi de un loc de munca. Adica, ori te cheama David, ori esti femeie.
5.Ori parintii tai si-au batut joc de tine.
6.Ori esti in cautarea sexualitatii.
7.Ori iti doresti pur si simplu sa lupti cu Goliat-ul coruptiei si chiar nu mai conteaza numele/ sexul/ prestanta.

Un comentariu: