miercuri, 17 februarie 2010

E pe bune

text preluat de la Euxiniu


O cunoşti pe Cristina? Desigur că nu o cunoşti, eşti mult prea ocupat/ă de dramele tale de zi cu zi: n-ai bani de ţigări, ori poate ai vrea să ieşi într-un loc mai de doamne-ajută, unde-i berea mai scumpă. Sau aaaaa, ce parfum să-mi iau?!

Dar, în fiecare dimineaţă, când te trezeşti, te simţi bine. Fizic vorbind, te simţi întreg. Poţi să mergi, nu-i aşa? Poţi să mergi pe jos, la facultate, la bar , la bibliotecă, poţi chiar să urci pe munte. Ai şi mamă, şi tată, nu? Şi o soră pe care o iubeşti.

Ei bine, Cristina nu are nici măcar un sfert din ce ai tu. Cristina abia păşeşte dimineaţa, pentru că are un picior mai scurt cu 6 centimetri, asta mulţumită medicilor care au vaccinat-o în copilărie. Osteartrită femurală se numeşte boala.Cristina nu mai are nici măcar tată, dacă tot întrebi. A murit acum un an jumate. Nu mai are nici soră, a murit acum 6 luni. Şi ziceai că ţie nu ţi-e bine? Ha! Poftim? Câţi ani are Cristina? 21. Numai 21.

20.000 de euro sunt banii necesari operaţiei care îi va reda sănătatea. Da, Cristina e programată pe 28 februarie la o operaţie în Austria, făcută de doctori competenţi.

Povestea întreagă, cu fişe medicale , o găşiţi pe BLOGUL ACESTA.

Ea aşteaptă donaţiile voastre în contul în lei RO37CARP014000589081R001, deschis la Banca Carpatica, pe numele Mihai Cristina-Roxana.

Şi cum prietenii Cristinei nu puteau să stea cu mâinile în sân, sâmbătă , orele 20:30, constănţenii sunt aşteptaţi la un concert folk caritabil suţinut de Costel Botezatu şi Silviu Covaci, în Clas cafe, Constanţa la intersecţia străzii Decebal cu Miron Costin. Preţul biletelor la intrare este de 5 lei, toţi banii adunaţi fiind destinaţi operaţiei.

Pentru binevoitorii care vor să ajute în orice fel, lăsaţi comentariu.

Ne mobilizăm puţin!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu