luni, 20 aprilie 2009

Bum! Bum! Bum!

Astept si tot astept...si vad ca nimeni. Atunci o sa incep eu. Concertul Goran Bregovic a fost lucrul de care avem nevoie. Frumos domne, frumos. Recital de exceptie de aproape doua ore si parca n-a fost de ajuns, desi am facut febra musculara de la dansat pe plaja. Multa lume cu chef de distractie, multa lume care chiar stia pentru ce a venit. Ce mai, alcool si voie buna, ca la noi in Balcani. Evident, a fost nelipsit romanismul la venire, dar mai ales la plecare. "Sunt roman, si daca sunt roman, n-o sa mai astept 15 min. sa plece toata lumea ( vro 10.000 am inteles ca au fost ) ci o sa ma bag si eu, incalc cateva zeci de reguli de circulatie da' stau ferm pe pozitie ca maine tre sa ies iar cu bmwu la plimbare pa Tomis." Am avut "onoarea" de a vedea pe Base, pe Nuti Udrea, si pe proasta aia...cum o cheama...aia cu privire tampa, perfecta pt. un politician in devenire. Hai ma ca o stiti, aia de ar trebui sa faca masaje erotice pensionarilor dependenti de Viagra si Prostenal. Elena Basescu ma!
Evident, paranghelia a continuat in carciuma care cica a stat deschisa pan' la 4 ale diminetii ( eu am plecat pe la 3 impins de o nevoie imperativa de a defeca ). S-a baut si acolo, s-a cantat si acolo, s-a dansat si acolo si apoi s-a mai baut cate ceva...
Am vorbit de alcool, femei, cacat si muzica buna, asa ca nu ne mai ramane decat sa ne pupam pe obrajori si sa mergem sa mancam drob.

5 comentarii:

  1. mah, s-a tot scris: a scris basu, a scris boboc...ce vrei acu, nu toti 10.000 de spectatori au talentu de a scrie. Ai uitat de clasicul: "Sunt roman. Daca se poate sa vad concertul din masina e ideal".
    tot ce-mi ramane e sa-ti urez multe succesuri in viatza, lucru posibil avand in vedere ca orizontul vostru nu e Bamboo

    RăspundețiȘtergere
  2. la ora la care am pus eu nu scrisesera astia din blogroll :))

    RăspundețiȘtergere
  3. cum dreq, ca io am citit posturile lor la 9 dimineatza...pe-al tau l-am vazut abia la 5-6 seara, si pe blogurile lor am intrat de pe blogu tau

    RăspundețiȘtergere
  4. atunci...sunt ori orb ori foaaaarte prost :| ( dar sigur una din astea ).

    RăspundețiȘtergere
  5. io zic sa-ti faci un control la ochi, sau sa fi mai atent

    RăspundețiȘtergere