miercuri, 18 martie 2009

Maro cu frisca

Deschizi ochii dimineata si, de obicei, la scurt timp, te saruta ; cald, parfumat ; sarutul perfect pentru a incepe o zi de rahat ( de munca, de scoala, de somaj ).
Iti place ; altfel nu s-ar intampla. Chiar daca e dulce, amar, sau de-a dreptul fierbinte, in fiecare dimineata cauti acest sarut ca un drogat ce-si cauta doza ; dar sarutul acesta nu-l vei gasi niciodata in seringa, in varf de ac, sau pe vreo pereche de buze. Nu. Mereu va fi intr-o ceasca. Sau o cana.
Din ibric va curge un suvoi de sarutari in acea cana, iar bataile inimii se vor inteti asteptand cu nerabdare prima gura de cafea. Se aprinde o tigara, iar in clipa urmatoare simti lichidul mult asteptat in gura ; limba ti se zbate pentru ca e prea fierbinte, insa il inghiti repede. Simti cum iti mangaie gatul, pieptul, apoi auzi cum cade in stomac. Te dezmortesti brusc, iar ochii clipesc vii din nou. Inca o zide rahat se afla pe fundul canii, dar te consolezi cu gandul ca mai e mult pana acolo.

P.S. : Poate vei vedea totsui la capat si cateva granule de zahar.

3 comentarii:

  1. ieri la facultate mi-am luat un ozn(o zama neagra) si incepusem sa compun o oda in cinstea ei, pe care nu am terminat-o of course :P postarea ta e mult mai faina si mai completa in orice caz

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place cafeaua...libera interpretare pentru titlu??

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai..era vorba de cafea..dar da...daca vrei tu..schimba :P

    RăspundețiȘtergere