joi, 12 februarie 2009

Floare de Iris

Pe undeva prin Evenimentul Zilei scria ca solistul formatiei Iris, Cristi Minculescu este internat intr-o clinica din Germania. Se pare ca fost diagnosticat cu ciroza avansata, dar ma rog, asta nu cred ca mai era un secret pentru cineva. In mod evident, turneul ce urma sa inceapa in scurt timp a fost anulat.
Chiar mi-era teama de ziua asta...

L.E. : "Dupa cum informeaza si NewsIn, Ziare.com si Metalhead, Cristi Minculescu, vocalul trupei Iris, sufera de boala polichistica hepato-renala. El necesita un transplant, iar sotia si-a dat acordul pentru a-i dona o parte din ficat.Boala, care cauzeaza multe chisturi pe ficat si rinichi, a fost mostenita de la tatal sau si a evoluat in ultima perioada. Chisturile s-au marit si au inceput sa afecteze functiile hepatice. Transplantul de ficat va fi facut anul acesta, daca se gaseste compatibilitate cu donatorul, a precizat Dorin Sandesc, medicul timisorean care l-a consultat periodic pe Minculescu." ( Promusic Prod. )

6 comentarii:

  1. De fapt doar Cancanu a afirmat ca e vorba de ciroza avansata, restu ziarelor zic ca: "Cristi Minculescu, solistul trupei rock Iris, se afla in Germania, pentru o serie de investigatii privind o boala ereditara."
    Eu tind sa cred totusi ca-i vorba de ciroza

    RăspundețiȘtergere
  2. ma rog, tocmai am aflat ca ciroza e boala ereditara :) stupid me...

    RăspundețiȘtergere
  3. din pacate cred ca e vorba de ciroza... cel putin asa am vazut eu la ultimele concerte la care am fost

    RăspundețiȘtergere
  4. citiţi cu mai multă atenţie.
    din acelaşi evz (de azi): "...suferă de boală polichistică hepatoacută, afecţiune moştenită de la tatăl său, care explică creşterea în volum a abdomenului său, au anunţat medici şi apropiaţi ai artistului, reuniţi, ieri, într-o conferinţă de presă la Bucureşti. Acest diagnostic infirmă speculaţiile privind existenţa unei ciroze avansate, aşa cum se vehicula de mai multă vreme în presă şi în lumea artistică."

    RăspundețiȘtergere
  5. dar ar fi fost mişto, nu? de fapt, ăsta era un vis. cristi minculescu să aibă şi să moară de ciroză. ca toţi marii artişti rock. ce rocker adevărat moare de bătrîneţe. trebuie să fii răpus de boală sau ucis de fani pentru a atinge măreţia. singurul care încă o mai duce e bob dylan, dar cu toţii ştim că bob dylan e invincibil.
    din fericire pentru fani, din păcate pentru "viaţa lui de artist", cristi minculescu va muri de moarte bună (adică de bătrîneţe), deci nu vă faceţi griji.
    îmi cer scuze faţă de acei fani care s-au simţit ofensaţi sau i-a durut colonul, promit să mă iau în viitor şi de blaxy girls. aştept numa' să ia prima sifilis.

    RăspundețiȘtergere