vineri, 13 februarie 2009

Reteta Succesului

Aseara in Phoenix:

1. Walter Ghicolescu in rolul principal - Ne-a dat cu capu de pereti cand cu piese absolut hilare ( Dragoste Geriatrica ), cand cu piese mai de suflet ( Vrajitorul ) , cand cu piese absolut dramatice (Telefon Peste Moarte ) . A fost ca o zi la teatru in Grecia antica, numai fara masti. Totul pe fata. Absolut superb. Ce mai obiectivitate... .
2. Costel Botezatu - Asa cum ne-a obisnuit, un recital extraordinar. Poate ceva emotii dar per total frumooooos.... A aratat din nou ca ar putea canta cu succes alaturi de Cenaclul Flacara.
3. Mariana Butnaru - O voce inconfundabila, un talent subapreciat. Pe o chitara imprumutata, ne-a aratat viata de cuplu asa cum e, cu bune si cu rele. Daca urma sa intrebati, va scutesc de un efort: fara Daniel Iancu. Si a fost foarte bine. Pe Daniel il vedeti in deschidere la Tapinarii in Doors pe 15 feb.
4. Gigi Dumitrele - Extraordinar. Spre marea mea rusine nu stiam de acest folkist " in cuget si-n simtire ". A cantat din suflet, a cantat cu drag, a cantat frumos. Voce, chitara si prestatie genrala : 10* . S-a vazut ca i-a fost dor de scena si s-a achitat de datorie mai mult decat admirabil.
5. Gigi "Capatana" - Evident, n-a cantat, dar merita mentionat si felicitat pentru organizarea evenimentului si pentru promisiunea pe care a facut-o de a darui constantenilor ( cu "c" mic ) un festival de folk.

Mda...in concluzie, o seara cum n-am mai trait de la Folk You. Chiar daca nisipul a fost inlocuit de scaune, bautura ieftina spre moca de o nota de plata jupiteriana ( inca o data, mersi Cosmin ) sau cei 8.000 ( aprox ) de oameni de aproape 100, muzica de calitate ne-a adus iar pe toti mai aproape. Nu-mi mai ramane decat sa ma gandesc cu oaresce ingrijorare la timpul care va trece pana la inca un asemenea eveniment...

P.S. : Dinu Olarasu, te salutam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu