vineri, 14 august 2009

Aniversare


Până la 23 august ( pentru unii mai cu moţ aşa... ) mai avem o serbare importantă. Astăzi se împlinesc 40 de ani de la cel mai mare festival de muzică şi poezie ce promova libertatea, pacea si buna înţelegere : Woodstock.

Senatorul McCain l-a caracterizat drept "triumful industriei farmaceutice", ceea ce e parţial adevărat.... asta evident că nu ne împiedică să ridicăm un pahar pentru cei care nu mai sunt p'aici să ne cinstească cu arta lor ( fie ea muzică sau literatură ) . Amintim dintre Woodstockişti pe : Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jerry Garcia, Jim Morrison, Ronnie Van Zant şi pe unicul Allen Ginsberg.



4 comentarii:

  1. e aici un post de radio Q107 si tot weekendu se serbeaza woodstocku.. chiar aseara ascultam si era unu care le lua interviuri unor mosi care au fost hipioti.. si era unu marfa care compara lucrurile in care cred hipiotii cu o inundatie din mississippi.. there's no rich, there's no poor, there's no black, there's no white.. only people fighting for survival. we just have a better soundtrack :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu prea le [mai] am eu cu woodstock etc, da' am dat recent peste'o fraza klumea: "1969: woodstock si programul apollo - dionisiac si apolinic" :)

    RăspundețiȘtergere
  3. da mai... cand te gandesti ca parintii unor amici chiar au fost acolo... fain :)

    RăspundețiȘtergere